Contactgegevens

Poolcentrum All-In
Wirdumerdijk 7a
8911 CB Leeuwarden
Tel: 058 213 2576
E-mail: info@pc-allin.nl

Openingstijden

Maandag 19:00 tot c.a. 24:00 uur
Dinsdag t/m donderdag 14:00 tot c.a. 24:00 uur
Vrijdag en zaterdag
14:00 tot c.a. 01:00 uur
Zondag 14:00 tot c.a. 24:00 uur

Bij drukte zijn wij langer open

Poolcentrum All-In, een prima start van een gezellige avond uit in Leeuwarden!

Welkom bij  Poolcentrum All-In in het hart van Leeuwarden!Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en duik in de spannende wereld van biljart, snooker en darts bij ons gezellige poolcentrum. Met vijf perfect onderhouden pooltafels, één professionele snookertafel en vier professionele dartborden, is er voor ieder wat wils. Of je nu een ervaren speler bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier met vrienden, ons centrum biedt de ideale omgeving voor urenlang vermaak.Onze ruime en sfeervolle locatie nodigt je uit om je biljart- en snookervaardigheden te tonen, of je darttalenten te verbeteren. Ongeacht je niveau, ons vriendelijke personeel staat klaar om je te assisteren en tips te geven om je spel te verbeteren.

Heb je trek gekregen van al het spelen? Onze gezellige bar biedt een breed scala aan drankjes en snacks om je energie op peil te houden. Of je nu wilt ontspannen met een verfrissend drankje na een intensieve match of honger hebt na een paar potjes darts, wij hebben iets om aan je wensen te voldoen.

Of je nu komt om te socializen, te ontspannen of je vaardigheden aan te scherpen, ons poolcentrum is dé plek om plezier te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten. Kom langs bij ons in Leeuwarden en ervaar de opwinding van biljart, snooker en darts in een levendige en vriendelijke omgeving. Tot snel!
 

Ook groepen (denk aan personeelsfeesten en studentenverenigingen) kunnen goed terecht in het poolcentrum. Dit kan vaak met leuke kortingen! Voor meer info bel 058 213 2576 of mail info@pc-allin.nl